• 100% dansgarantie, 200% feest !
 • Allround Show en Party DJ
 • Passend op élk feest, voor élk budget
 • Anders dan anders
 • Heldere All-in prijzen

Verlichte Disco Dansvloer

 

Wat een aantrekkingskracht,... 100% dansgarantie!

Dat doet een verlichte disco dansvloer met je gasten, beleef het dansgebeuren in optima forma.

Herbeleving van de dansmoves van de 70's/ 80's en 90's. Sommige voelen zich weer zoals Irene Cara of John Travolta.

Laat je gasten dansen op zo'n mooie dansvloer, nostalgie in een up to date uitstraling in LED. Alle kleuren en patronen zijn mogelijk.

Deze vloer wordt voor je gelegd en opgehaald incl. controller, vervoerkosten en schoonmaken.

Vooralsnog leggen we alleen nu de onderstaande Pixel LED 100 dansvloer mede we hier de beste ervaringen mee hebben.

De disco vloer is maar 28 mm hoog en kan tegen een stootje.

De vermelde prijsvoorbeelden zijn incl. leggen, ophalen, vervoerskosten in Noord Brabant, Limburg, Gelderland en Zuid Holland! 

 

Uiteraard te combineren met een van de Feest DJ André - DJ shows, zie DJ shows en prijzen.

 

Pixel LED 100 disco dansvloer

"ultra dunne pixelvloer"

 

Basisprijs € 25,00 /m2

minimale afname is altijd de prijs van 16m2

 

16 m2  (4x4m of 3x5m of 3x4m) = € 400,-
20 m2  (4x5m) = € 490,-
24 m2  (4x6m of 3x8m) = € 580,-
25 m2  (5x5m) = € 600,=


!! Prijzen zijn incl. opbouw en afbouw, reiskosten in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Zuid Holland. Excl. BTW

Specificaties

 • 100 full colour pixels per m2 (10x10). Moderne, levendige dansvloer.
  Compleet visual-pakket inbegrepen.
 • Dimbaar
 • Aansturing middels controller (meegeleverd)
 • Maximaal 25 watt /m2
 • Gewicht 21,8kgr /m2, belastbaar 500kg/m2
 • 28mm dik, dus ultradun
 • Element-afmeting: 99,5x99,5cm
 • Lichtsterkte: 8/10

 


Veel gestelde vragen

 

Ik wil graag een verlichte dansvloer boeken. Hoe gaat dat in zijn werk?

Fijn dat je met ons in zee wilt gaan! Wanneer u in het contactformulier hier op de website je gegevens invult (datum feest, gewenste afmeting dansvloer, tijden en locatie) ontvangt u van ons binnen 1 werkdag een offerte per email. Wanneer u hiermee akkoord gaat gaan wij de verlichte dansvloer reserveren en ontvangt u van ons een duidelijke opdrachtbevestiging. U kunt natuurlijk ook telefonisch, per sms of via What's App reserveren of informatie opvragen. We staan je graag te woord.

 

Moeten wij zelf nog iets regelen?

Het enige dat wij op locatie nodig hebben is stroom. In de opdrachtbevestiging staat van welk type aansluiting wij graag gebruik maken.
Het komt ook wel voor dat we om wat (warm) water vragen om de verlichte dansvloer nog even te dweilen.
Tussen dansvloer elementen kan vloeistof (bier, wijn, frisdranken, schoonmaakwater) doorlekken op de ondergrond. Neem, bij een kwetsbare ondervloer, voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat de vloeistof intrekt. (bijvoorbeeld door een zeiltje te plaatsen)

  

Leveren jullie een controller mee?

Jazeker. Bij elke verlichte dansvloer leveren wij een controller mee. Onze mensen plaatsen de LED vloer en sluiten alles aan. Afhankelijk van het type dansvloer zit er een dmx-controller of laptop bij, keurig ingebouwd in een flightcase. Na een korte uitleg kan een leek hiermee werken. Feitelijk kan de sturing "plug and play" werken zodat bediening niet noodzakelijk is. Een eventuele lichttechnicus kan, wanneer dit gewenst is, de dansvloer echter ook besturen.

  

Kan een verlichte dansvloer buiten worden geplaatst?

Dat kan! Er zijn echter een aantal belangrijke aandachtspunten;

-Verlichte dansvloer elementen volgen de contouren van de ondergrond. Wanneer het terras, de vlonder of de ondervloer niet egaal is zal de dansvloer, ondanks opvul-werkzaamheden ook niet egaal te plaatsen zijn.

-Verlichte dansvloer kan alleen worden geplaatst op een stevige, egale en rechte ondergrond. Derhalve zijn zand en grind niet geschikt. Plaatsing op gras is vaak wel mogelijk na uitvullen met houtjes.

-Direct zonlicht dat op de verlichte dansvloer valt zorgt ervoor dat de verlichting in de elementen niet of nauwelijks zichtbaar is. De zon is natuurlijk feller dan welke andere (LED)lichtbron ook. Pas bij schemering is er weer effect waarneembaar.

-Verlichte dansvloer elementen bevatten elektronica. Een tegel kan tegen een spetter (regen)water. Niet tegen een plensbui. Om veiligheidsredenen is een overkapping bij slecht weer noodzakelijk.

 

Hoeveel stroom verbruikt een verlichte dansvloer?

Dat hangt van het type verlichte dansvloer af.

-Pixel LED 100 vloer verbruikt maximaal 25 watt per vierkante meter.

 

Mijn feest-locatie bevindt zich op een etage of verdieping en er is geen lift. Kan dat?

Ja. Het is mogelijk om met verlichte dansvloer elementen trappen te lopen. U dient echter zelf zorg te dragen voor een paar "sjouwhulpen" die onze mensen assisteren. Tegels zijn 1x1m groot en wegen tussen de 20 en 30 kilogram. We gaan samen met u de situatie beoordelen. Dat kan vaak al aan de hand van een foto.

 

Ik krijg elders een betere prijs. Wat doen jullie daarmee?

Prijzen worden vooral bepaald door reisafstanden. In centraal Nederland gaan wij met elke prijs van welke concurrent dan ook mee. De voorwaarde is natuurlijk wel dat men geen appels met peren vergelijkt. Er zijn diverse aanbieders die “LED vloeren” aanbieden. Het wordt niet altijd direct duidelijk om welk type het gaat en er zijn veel verschillen in lichtopbrengst, hoogte en levervoorwaarden. Neem even contact met ons op.

 

Kunnen wij de verlichte dansvloer zelf ophalen en terugbrengen?

Nee, wij plaatsen de dansvloer, sluiten deze aan, maken deze schoon en leveren alles keurig netjes werkend en op tijd op. Al deze handelingen zijn bij de prijs inbegrepen.
Hiervoor is een reden. Elk individueel dansvloer element dient fatsoenlijk te worden vervoerd en correct te worden geplaatst en aangesloten om een juiste werking te kunnen garanderen. Ons bedrijf is hier volledig op ingespeeld met eigen vracht- en bakwagens met laadklep en ervaren personeel. U heeft hier geen omkijken naar.
  

Hanteren jullie een minimaal orderbedrag?

Dat kan helaas niet anders. Alle handelingen die nodig zijn om een verlichte dansvloer aan u te kunnen leveren zijn bij ons in de vierkante meter prijzen verrekend. Denk aan logistieke kosten (reiskosten; bus of vrachtwagen en dieselolie) en opslag, personeelskosten, administratieve handelingen, belastingen en afschrijving. Of het nu gaat om een kleine vloer (3x4 m =12m2) of (5x4m =20m2) de minimale oppervlakte blijft de minimale basis van 20m2.

 

Struikelt er nooit iemand over de dansvloer?

Het voordeel van een verlichte dansvloer is dat deze verlicht is. Uw gasten kunnen derhalve de zijkanten van de dansvloer erg goed waarnemen. Een bijkomend voordeel is dat alle types erg plat zijn. Pixel LED 100 is bijvoorbeeld maar 28mm dik. Overigens leveren wij optioneel schuin aflopende randjes rondom de verlichte dansvloeren. Tegen een geringe meerprijs is elk risico dan afgedekt. Bovendien kijkt een schuine rand mooi. De toplaag van de dansvloeren is van kunststof. Zelfs wanneer hier een biertje overheen gaat blijft kunststof vrij stroef en daarmee veilig.

  

Zijn er voorwaarden van toepassing?

Ja. Maar we zijn heel flexibel en in overleg is veel mogelijk!

 

Voorwaarden bij gecommuniceerde tarieven:

- Tijden:

-Plaatsing in de middag. Ophalen uiterlijk om 02.00 uur ’s nachts (soms is een dag later ophalen ook mogelijk zonder meerprijs)

-De op de opdrachtbevestiging aangegeven eindtijd is in de regel bindend. Wij gaan ervan uit dat we vanaf die tijd kunnen beginnen met de afbouw. Onze mensen hebben meestal meer "ophalertjes" per nacht.

 

- Locatie:

-De locatie is met een vracht- of bakwagen (hoogte: tot 370cm) via een verharde weg tot bij de ingang bereikbaar.

-De dansvloer kan worden geplaatst op een verharde, egale, stevige en niet inverende ondergrond. (b.v. tegels, laminaat, beton, hout, enz) Op zachte of niet-egale ondergronden wordt geen LED vloer geplaatst tenzij uitdrukkelijk vooraf overeengekomen. (b.v. gras, grind, zand, klinkers)

-Het is mogelijk dat er een vloeibare versnapering en/of schrobwater doorlekt op de ondergrond. Deze moet hiertegen bestand zijn. Wij accepteren geen aansprakelijkheid.

-LED dansvloeren worden niet geplaatst in de volle zon of in de regen. Een overkapping of enige beschutting is altijd vereist.

-Een eventuele lift is minimaal 80cm breed tussen de deursponningen en 110cm diep.

-De onaangekondigde aanwezigheid van trappen, hoge drempels, kuilen en/of gangpaden smaller dan 80cm, resulteert in het niet kunnen plaatsen van de verlichte dansvloer.

 

- Stroom:

-Voor elk type led vloer is een toereikende en deugdelijke stroomvoorziening noodzakelijk. In sommige gevallen is krachtstroom vereist. De benodigde aansluiting staat vermeld in de order.

 

- Algemeen:

-Een dansvloer is bij normaal gebruik volkomen veilig. Het betreden ervan geschied echter op eigen risico. Wij kunnen nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vallende en/of uitglijdende personen.

 

 

Voor meer info of boeken van

Feest DJ André    -   Andreas Wahnsinn !!

Iedereen beleeft zijn feest met een bepaald doel, budget, gelegenheid en mogelijkheden,...
Dit van inprikken*, een normale drive-in show tot héél uitgebreid (PREMIUM).
Maak hieronder je keuze voor een passende mogelijkheid qua budget en/of beleving.

Feest DJ André maakt er sowieso een té gek feest van!

 zie ook: DJ shows en prijzen

 

* Inprikken: betekent, zonder geluid en lichtshow wel evt./ incl. DJ Booth, aansluiting op aanwezige professionele geluidsinstallatie.

 

 

 • (Verjaardags- Bruilofts-, Abraham-, Sarah-, Thema-feest, Kermis, Festival, Evenement,...)
Bovenstaande prijzen zijn:

 • Feest DJ André 5 uur (tenzij anders vermeld)
 • incl. intakegesprek (telefonisch / online / op locatie)
 • incl. muziekvoorbereiding en reserve DJ 
 • incl. contact met feestlocatie
 • incl. Professionele afspeelapparatuur, geluid en licht
 • incl. verlichte DJ Booth
 • incl. op- en afbouw show (van de genomen keuze)
 • incl. BTW, loonbelasting, personeelskosten
 • incl. 100 KM transport, km's en reistijd (vanaf De Rips
  "Heb geen vrees,...
   we worden geboekt door héél NL."

 

Eventuele meerkosten transport, km's en reistijd + € 0,50 p/km,
te berekenen op apart tabblad via google maps door hier te klikken  
Uiteraard minus de 100 km heen en terugreis.
Deze is in de prijs inbegrepen.

 

Extra uur voor eindtijd 01.00u / 01.30u / 02.00u + € 70,=
Extra na deze tijden € 50,= per 30 min.

 

Kortom,... heldere prijzen, oftewel All In

 

* Bij zakelijke boekingen of via andere aanbieders en websites zijn deze prijzen excl. 9% BTW

 

evt. een keuze hieronder voor nog meer feestbeleving,...


gecombineerd of afzonderlijk boeken van een

Verlichte Disco Dansvloer

Bijna klaar,...
even nog wat extra info bij het onderstaande

 

Dank voor je/jullie aanvraag,...

Meestal dezelfde dag / kort daarna nemen we contact met je/jullie op.
We kijken dan samen of de datum nog vrij is, en de overeengekomen feest/optreden-datum wordt gereserveerd !!

hierna krijg je/jullie nog daarna een uitgebreide vragenlijst met jouw/jullie verdere invulling van het optreden en gevraagde muziekkeuze/verzoekjes etc.

"Indien je meteen al de uitgebreide vragenlijst wilt invullen, dat kan,...
hier klikken op "uitgebreide vragenlijst" (deze opent in een apart tabblad en wordt apart gemaild)"


Hieronder graag  "Stuur mij een kopie"  aanvinken, dan krijg je in aangegeven mailadres een kopie van dit zojuist ingevulde contactformulier.
(de uitgebreide vragenlijst wordt apart gemaild bij het invullen daarvan)

Makkelijk om alles zo compleet en duidelijk voor iedereen te hebben,
dit ter voorbereiding van een geweldige feestbeleving!.

 

Feest DJ André, FeestDJ, DJ Huren, DJ boeken, eventdj, event DJ, bijzondere DJ, aparte DJ, bijzondere artiest, aparte artiest, Seventies DJ, Eighties DJ, Nineties DJ, Oktoberfeest, Oktoberfest, Oktoberfeest DJ, Oktoberfest DJ, Bierfeest, Bierfest, Duitse Schlagers, Deutsche Schlager, FeestDJ, bruiloftdj, Bruiloftfeest, allrounddj, allround dj, dj andre bon apart, andrebonapart, andrebonaparte, bonapart, partycentra, feestdj, Feest dj, partydj, party dj, dj allround, geluidsverhuur, tentenfeest, studenten, studentenfeest, fat and small, djshow, dj show, discobar, zingende dj, zingendedj, Oktoberfeest, Oktoberfest, feestje, waar is dat feestje, livedj, Apres Ski DJ, Happy Hardcore DJ, bruiloftfuif, retro, retrohouse, seventies, eighties, nineties, rock, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s, 20’s, fuif, abrahamfeest, sarahfeest, ossenfeest, evenementendj, evenement dj, bijzondere dj, mannelijke en vrouwelijk dj, cafemuziek, cafe, discotheek, club, soulmuziek, disco dancing, Oktoberfeestartiest, Oktoberfeestartiesten, driveinshow, drive in show, discobar, zalenverhuur, partycentrum, verjaardag, verjaardag dj, bedrijfsfeest, bedrijfsfeestmuziek, bedrijfsfeestdj, bedrijfsfeest dj, dance classics, danceclassicsparty, dance classics party, vrouwelijke dj, verlichte dansvloeren, verlichte disco dansvloer, disco dansvloer, Saturday night fever dansvloer, verjaardagsfeest, verjaardag DJ, bruiloft DJ, Feest DJ Andre, vriendenfeest, vastenlaovend DJ, carnaval DJ, prijzen DJ, DJ prijzen, DJ en saxofonist, Verjaardagsfeesten 18 tot 90 jaar, Abrahamfeesten, Sarahfeesten, Bruiloftsfeesten,Jubileumfeesten, Events,
 Bedrijfsfeesten, Festivals, Oktoberfeesten, Kermissen, Tentfeesten, Boerenrock-, Schuur-, & Vrienden-feesten,
Voetbal-, Hockey-, & Studenten-feesten,...